Kracht! Coaching van Alphen

Image

Kristian van Alphen

Wie ben ik?


'Kracht! Coaching van Alphen' en 'YibYib'

Met 'Kracht! Coaching' richt ik mij op de persoonlijke ontwikkeling van iedereen die in een bedrijf of organisatie werkzaam is. Deze ontwikkeling doe je nooit alleen, daar heb je anderen bij nodig. Ik vul daar als coach een rol in, maar zeker zo belangrijk zijn de mensen om je heen.

Persoonlijke ontwikkeling

Mensen om je heen kunnen je informatie geven over hoe zij jouw ontwikkeling herkennen. YibYib is het ideale hulpmiddel om je daarbij te ondersteunen. Het helpt jou om je uit te spreken en je te laten horen, maar helpt je ook om bevestiging te krijgen over jouw functioneren en jouw ontwikkelstappen.

Samenwerking

Door elkaar aan te spreken in het team van de mensen waar je mee samenwerkt, kun je effectiever groeien in je eigen ontwikkeling en daardoor ook efficiënter gaan samenwerken. De hele organisatie heeft er dan baat bij.

Coaching op maat

Mocht je dan tegen persoonlijke dingen aan lopen die niet zo lekker gaan, dan kan je mij snel bereiken om je op dat moment te coachen. Voor je bedrijf is dat ook handig, want coaching is direct op afroep beschikbaar en kan meteen worden ingezet bij de mensen die dat op dat moment nodig hebben. Je krijgt snel ondersteuning op maat en je ziet direct het resultaat. Dat betekent geen duur opleidingstraject voor iedereen, waar je vaak veel zaken de volgende dag weer vergeten bent. YibYib biedt een continue traject met hulp op maat. De kosten zijn lager en het effect is groter! Ik heb er zin in!