Steven Ebbens

Profielfoto Steven Ebbens
Image

Steven Ebbens

Wie ben ik?


Drive

Ik geloof erin dat mensen altijd zichzelf mogen zijn. Dat zij zich voldoende veilig voelen om openhartig met elkaar in gesprek te gaan en zichzelf naar elkaar toe kunnen uitspreken. Vanuit eigen keuzes, kun je  jezelf verrijken met kennis en tot zelfreflectie komen. Waarmee iedereen zijn of haar talenten niet alleen helder krijgt maar deze talenten ook zo goed mogelijk kan benutten. Relevant blijven voor je zelf en hieraan mogen werken. Lef tonen, fouten durven maken, toegeven en waarde toevoegen waar je goed in bent!

Ervaring

Van huis uit is ondernemen mij met de paplepel ingegoten. Samenwerken en verbinden is echt leuk. Ik ben nieuwsgierig naar mensen en heb leerzame ervaringen opgedaan bij ons familiebedrijf Concorp. Met heel veel plezier en passie heb ik hier 17 jaar gewerkt. Na een zoektocht van enkele jaren kwam ik erachter dat mijn drive zit in onafhankelijkheid. Het begin van op eigen benen staan is geboren!

Aanpak

Mijn ambities zijn om organisaties ‘door de mensen die er werken’ zichzelf te laten verbeteren en te vernieuwen. Door talenten te benutten en te verbinden, binnen en tussen teams. Medewerkers in staat stellen om transparant en duidelijk met elkaar te communiceren, organiseren en samenwerken. Met als resultaat; mensen die floreren!

 

  • Ik ga me inzetten om YibYib op de kaart te zetten samen met ons magic team, partners en klanten.
  • Mijn passie voor het verbinden en benutten van talent gaat helpen om een op resultaat gerichte sfeer te creëren waarbij vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid de key values zijn.